Çekirdeksiz bir portakal türüdür. Kabuğu koyu portakal renginde, et rengi portakal rengi ve şekli ovaldir. Ortalama meyve ağırlığı olarak 200 gr’dır. C ve B vitamini açısından zengindir. Aynı zamanda Potasyum, Magnezyum ve Kalsiyumda içerir. Bağışıklık sistemini güçlendirir vücut direncini arttırır.
Çekirdeksiz bir portakal türüdür. Kabuğu koyu portakal renginde, et rengi portakal rengi ve şekli ovaldir. Ortalama meyve ağırlığı olarak 200 gr’dır. C ve B vitamini açısından zengindir. Aynı zamanda Potasyum, Magnezyum ve Kalsiyumda içerir. Bağışıklık sistemini güçlendirir vücut direncini arttırır.
Ağustos | Eylül | Ekim | Kasım | Aralık | Ocak | Şubat | Mart | Nisan | Mayıs | Haziran | Temmuz |
---|