Meyveleri oldukça büyük ve armudi bir görüntüye sahiptir, sap kısmında belirgin boyunludur ve az çekirdeklidir. Meyve kabuğu hasat döneminde koyu portakal renkli, parlak ve düzgündür. Meyve eti portakal renginde, yumuşak, sulu, lezzetli, aromalı ve hafif ekşidir. Meyve ağırlığı ortalama 160-180 gr’dır. C ve A vitamini açısından zengindir. Bağışıklık sistemini güçlendirir vücut direncini arttırır.
Meyveleri oldukça büyük ve armudi bir görüntüye sahiptir, sap kısmında belirgin boyunludur ve az çekirdeklidir. Meyve kabuğu hasat döneminde koyu portakal renkli, parlak ve düzgündür. Meyve eti portakal renginde, yumuşak, sulu, lezzetli, aromalı ve hafif ekşidir. Meyve ağırlığı ortalama 160-180 gr’dır. C ve A vitamini açısından zengindir. Bağışıklık sistemini güçlendirir vücut direncini arttırır.
Ağustos | Eylül | Ekim | Kasım | Aralık | Ocak | Şubat | Mart | Nisan | Mayıs | Haziran | Temmuz |
---|